Klare for Mamma Mia!

Elevene i Sal og scene er klare for en ny forestilling: Mamma Mia The Musical! Sett av plass i kalenderen på tirsdag 18. juni.

Av Sal og scene v/Maria Isabella De Souza Skovli

I år har man altså valgt å lage en musikal ut fra klassikeren Mamma Mia. Her får vi se de dyktige danserne, sangerne, skuespillerne og musikerne vise frem hva de har jobbet så hardt med de siste månedene. Selvfølgelig får vi også sett hva kostyme og rekvisitt gjengen har laget til forestillingen.

De som står bak forestillingen er lærerne Ulla, Anne Helene og Ragnhild. De har jobbet med elevene for å lage et fantastisk show. Ulla har jobbet med danserne og koreografert danser for en rekke throwback sanger som Money, Money, Money, Dancing Queen og selvfølgelig Mamma Mia. Anne har jobbet med elevene som står bak de berømte rollene som blant annet Sophie og Sam.

Men, det er ingen musikal uten sang! Ragnhild har arbeidet med sangerne og solistene. De skal blant annet synge Money, Money, Money mens danserne er på scenen. Benytt anledningen for å se denne fantastiske gjengen gi deg en kjempekveld!

Det er to forestillinger. En kl 18:00 og den andre kl 20:00. Begge er på tirsdag 18. juni i store gymsal på skolen.