Klare for Italia!

I påsken skal KG Singers på tur til Italia, men før de reiser sørover, holdt de vårkonsert for oss som blir igjen. Der beviste Singers at de kan være stolte over det de tar med til Italia!

Programmet var variert, så variert at dirigent Marit Bjørkøy beklaget mangelen på rød tråd. Men for oss som hørte på, var det ikke vanskelig å vinne røde tråder: Variasjon, sangglede, kvalitet og sjarme. Og vi kunne ramset opp enda flere uten problem.

Du har vel liket den nye Facebooksiden til KG Singers?

Det er tydelig at KG Singers har brukt vinteren godt, for det var mange nye sanger som var på programmet. Det var klassisk musikk fra Bach og Purcell, men det var også ny musikk. Det aller nyeste var kanskje Pharell Williams’ Happy i et spesialskrevet arrangement av korets andre dirigent, Øystein Weider. Publikum var kjempefornøyd!

Singers ble forsterket med sangere fra KG-koret ved flere anledninger, og det var en suksess! I tillegg covret lærergruppa gamle helter i Take 6 og The Beatles fantastisk og overbevisende. Særlig likte vi tekstjobben til vaktmester Morten på Blackbird! Vi håper på flere repriser.

Vårkonserten i Vestre Aker kirke var en happening som plutselig var over. Hvordan mer enn 20 sanger kan gå så fort, er en gåte. Noe av forklaringen må være at det var så bra det vi hørte. Enten koret sto samlet foran i kirken eller de sto fordelt rundt hele rommet, var det så utrolig fint å høre på!

Garda, Sirmione, Verona og Venezia kan glede seg. KG Singers er i toppform!