Klare for finalen!

aksjonsdag

Alle er så spente på resultatet av årets elevaksjon. Torsdag får vi vite summen. Du kommer du også?

Stemningen pleier å være helt elektrisk i sekundene før resultatet av årets elevaksjon kommer opp på storskjermene. Det er så høy lyd fra de spente og elleville elevene at det ringer i ørene. Dette må du bare få med deg!

Torsdag 22. september braker det løs kl 1830 i Storsalen i Staffeldtsgate (se kart). KG Singers kommer, og det nye, store KG-koret kommer også! I tillegg blir det presentasjon av aksjonen, vi får se bilder og film og vi kan love stor stemning.

Vær gjerne ute i god tid, for det blir rimelig fullt. Elever, ansatte, familie og venner er alle velkomne til aksjonsfinalen. Vi gleder oss!