Kickoff for elevaksjonen.

Skolegården var full av musikk, stemning og ikke minst ivrige elever da KGs elevaksjon hadde kickoff onsdag. Det var salg av pølser, kaker og saft, og musikken satte stemningen.

Leder av elevaksjonen, Ingrid i 3F og rektor er klare for intense uker med mye engasjement!

Det var også mulig å kjøpe te fra Laos, aksjons-armbånd og ikke minst årets aksjons-t-skjorte. Videre var det muligheter for avslappende massasje og svampkast på lærer. Ikke overraskende var det mange elever som ville dynke lærerne sine!

Areklett senior og junior fikk vasket seg!

I tillegg til aksjonen var også KRIK og KG Singers i skolegården for å fortelle om tilbudet sitt. Det var god stemning og høyt engasjement, og det er tydelig at vi har mye å glede oss til i dagene og ukene som kommer!