Kick-off i skolegården

Her ser du fire elever med årets aksjons-t-skjorte

Onsdag var det kick-off i skolegården. Skoleåret og KGs elevaksjon fikk en kjempestart!

Tekst: Lars-Erik Nyborg, foto: 2A og elevaksjonen

Det var fullt av liv og topp stemning i midttimen onsdag. KGs elevaksjon sparket i gang en hektisk måned med engasjement og fokus på Bangladesh. I år skal vi nemlig igjen samle inn penger til Martin Luther College, søsterskolen vår i Bangladesh. Vi var med å starte denne skolen sammen med Normisjon for noen år siden. Vi gleder oss til å vise at vi fortsatt bryr oss! Les gjerne mer på elevaksjonens egne nettsider eller på facebooksiden deres!

Boller og kaker gikk som varmt hvetebrød!

Skolegården var full av elever, lærere, musikk og aktiviteter. Det var for eksempel ikke få elever som benyttet sjansen til å kaste svamp på lærere!

Kickoff3

Det blir mye fokus på elevaksjonen, Martin Luther College og Bangladesh framover. Det er bare å glede seg!

Rektor fikk overrakt årets aksjons-t-skjorte av lederen for elevaksjonen, Ann Louise Holten Karlsen

Mange av lærerne var også ute i midttimen. Stian, til høyre, har skaffet seg landslagstrøya til Bangladesh!

Selma og Stine viser deg hvordan du kan støtte aksjonen på Vipps