KGs elevaksjon i full gang!

Elevene ved KG samler inn penger til Bangladesh. KGs elevaksjon er i full gang!

Hvert år i september går KGs elevaksjon av stabelen. Alle på skolen deltar, og i år er målet for innsamlingen en videregående skole i Dhaka, Bangladesh. Den heter Martin Luther College (MLC) og ble startet av KG i samarbeid med Normisjon i 2010.

Martin Luther College er en unik skole i Bangladesh. Den satser ekstra på elever fra minoriteter, og klassene består av både gutter og jenter. Skolen tilbyr internater for en del av elevene som kommer langveisfra. Ved å tilby utdanning for grupper som befinner seg nederst på samfunnsstigen, ønsker MLC å bidra til at disse utsatte gruppene skal få et bedre liv. MLC er med på å vise unge i Bangladesh at det er fullt mulig å leve sammen på tvers av religion og bakgrunn, ved å ha både lærere og elever som er kristne, hinduer og muslimer. Les gjerne mer på elevaksjonens hjemmeside og på Facebook!

Elever ved Martin Luther College

Onsdag og torsdag er alle KG-elever ute med innsamlingsbøsser. Dette er hva pengene skal gå til:

• Drift av Martin Luther College
  • Stipender for elever som ikke har mulighet til å betale skolepengene selv
  • Bygging av nye og permanente skolebygninger.
Slik ser KG-bøssene ut

Alle elever skal ha et slikt ID-kort hengende rundt halsen

Hvis du møter en av elevene våre, håper vi du har anledning til å bidra!

Alle på KG er klare med bøssene sine. Dette gjør vi sammen!