KGs elevaksjon 2008

Startskuddet har gått for årets elevaksjon på KG. Hele torsdag kommer elevene på KG til å samle inn det de kan av penger. Vi skal nemlig skape en forandring for livet for mange mennesker i Etiopia!

I flere uker har vi varmet opp med grilldager, bollesalg og aksjonsløp for å skape entusiasme og engasjement for årets prosjekter. I sommer var fire elever i Etiopia for å se med egne øyne hva som er behovet i prosjektene vi skal støtte. De siste dagene har disse fire holdt foredrag for alle medelevene på skolen. Dette har gjort inntrykk på mange, og vi håper vi kan klare å samle inn så mye som mulig.

Vil du lese mer om prosjektene vi skal samle inn til, kan du sjekkeelevaksjonens hjemmeside.

Hvis du treffer en KG-elev som spør om du har noen penger til å legge på bøssen, håper vi du tar godt i mot dem. Hvis du er KG-elev, håper vi du står på hele dagen ´, så vi kan sette ny rekord og forandre livet for mange mennesker. Lykke til!