KG utvider!

Hvert år er det mange som ikke kommer inn på KG. Dette ønsker vi å gjøre noe med, og nå er planene klare for å utvide skolen. Her får du vite mer om hva som skal skje!

– Det er ikke mulig for oss å utvide plassen i bygningene vi nå er i, sier rektor Tjostolv Berget. – Vi trenger stadig større plass, og for å kunne ta opp flere elever, måtte vi tenke nytt. Da muligheten åpnet seg i det nye bygget til Olav Thon Eiendomsselskap i Pilestredet 56, slo vi til. Dette er jo bare et pil og bue-skudd fra skolegården!

Avtalen ble høytidelig underskrevet på rektors kontor den 20. november, og nå kan vi vise tegningene for de tre etasjene vi skal ha i dette bygget. Språkfagene og mat og helse kan glede seg over nye og store arealer, og spesialrom for fysikk, kjemi og biologi finner vi også på tegningene. Det er ingen tvil om at det er mye å se fram mot til vi tar de nye lokalene i bruk i august 2010. Dette kommer til å bli bra for alle på KG. Både lærere og elever.

Det blir også nye datarom i lokalene vi skal leie i Pilestredet. Samtidig beholder vi U4 og U5, så vi får rett og slett bedre datakapasitet.

Fra før har skolen 6000 kvm til disposisjon, så de nye 2300 kvadratmeterne vil merkes godt i skolehverdagen. – Vi føler oss overbevist om at vi skal klare økonomien i dette, og selv om det finnes utfordringer knyttet til dette prosjektet der vi skal ha noen av klasserommene to minutter utenfor skolegården, tror vi likevel at vi at vi har funnet gode løsninger. Vi gleder oss over muligheten til å ønske enda flere elever velkommen til skolen vår fra og med 2010, sier Tjostolv Berget. – Dette blir spennende!