KG Movie Awards

Denne gjengen fra 8A var klare for KG Movie Awards!

Elevene på 8. og 9. trinn hadde jobbet i dagevis for å lage gode, morsomme, fine, triste eller overraskende filmer. En film ble nominert fra hver klasse, og så var dagen kommet for å kåre vinnerne. Det var tid for KG Movie Awards!

Den røde løperen var selvsagt på plass da filmskaperne ankom prisutdelingen.

I storsalen var alt klart for en heidundrende prisutdelingsfest. Det var rød løper, pressen var selvsagt til stede og DJ’en sørget for god stemning i salen.

Pressefotografen tok bilder, og alle ble intervjuet på vei inn til prisutdelingen.

Filmene fikk publikum til å le og gråte, og juryen hadde ingen enkel oppgave i å kåre vinnerne. Til slutt ble vinnerne likevel kåret i kategoriene: Beste regi, beste historiske drama, best bruk av stereotyper og klisjeer og beste film.

Gratulerer til alle som deltok og til alle som kom til finalen. Det har vært et fantastisk engasjement, og det ble laget mange gode filmer!