Julesangaften var fantastisk!

Over 2300 KG-venner fikk lørdag kveld oppleve en fantastisk julekonsert i Oslo Konserthus. KG-korene, Bells, dansere, orkester og band inviterte til julefest, og det var en suksess fra første øyeblikk!

Siden 1970-tallet har KG arrangert Julesangaften, og det har blitt en av de mest populære tradisjonene ved skolen. Det er mange som treffer gamle kjente før, under og etter konserten. Gamle klassekamerater har det som fast tradisjon å møtes for å få med seg stemningen av KG og av jul. Forventningene var store før konserten begynte!

KG Bells startet, og det tok ikke mange sekundene før salen forsto at dette ble en spesiell kveld. KG Singers var i toppslag, og dirigentene Marit Bjørkøy og Øystein Weider viste fra første nummer at forberedelsene var gode. Koret sang fantastisk. Bells var presise og samspilte og solistene imponerte med iskald ro og gode stemmer.

Klassikerne kom på rekke og rad: Mitt i vintern, O helga natt og Deilig er jorden. Elevene viste stor spennvidde i programmet. Det var Händel og Prøysen, munnspill og fiolin. Og dans med god koreografi.

Før konsertene startet lørdag ettermiddag og kveld var det store forventninger om store prestasjoner og julestemning. Resultatet var fantastisk!

Tusen takk til alle involverte!