Julesangaften ble en fest!

Danserne, bandet og hele koret fremførte de norske julesang-klassikerne.

KG inviterte til den årlige julesangaften i Oslo Konserthus. Det ble en julesang-festaften!

Hvert år, siste lørdag før jul, fylles Konserthuset med KG-folk. Da er det tid for å la julefreden og julestemningen senke seg. I mer enn 30 år har vi hatt denne tradisjonen, og årets konsert var en eneste rekke med høydepunkter.

KG Singers hadde mye å gjøre under konserten, men i år var det også ekstra mange i KG-koret som preget lydbildet. Det var mange som satte stor pris på det!

Noe av hemmeligheten med den populære juletradisjonen med julesangaften er kombinasjonen av gamle klassikere som mange gleder seg til, og nye innslag som skaper spenning i programmet. Denne balansen var veldig god i år. Det er mange av oss som gleder seg Mitt i vintern, Deilig er jorden og ikke minst O helga natt, men vi fikk også nye bekjentskaper gjennom en rap-versjon av Little drummer boy, gospellåta A city called heaven og en fantastisk versjon av Coldplays A sky full of stars. Tenke seg til, julesangaften med glowsticks!

Coldplay, dansere og glowsticks fikk taket til å heve seg i Konserthuset!

Også i år var det mange overbevisende solister. Det var ikke få ganger publikum fikk hakeslipp!

Gutta i KG Singers fikk også vist seg fram.

Det var ikke bare KG Singers og KG-koret som fikk vist seg seg fram denne kvelden. Fantastisk underholdende KG Bells tryllet på scenen, og danserne la til en ekstra dimensjon til flere av sangene. KG Venner hadde utlodning til inntekt for skolen, og mange tidligere KG-elever traff sine tidligere klassekamerater og andre KG-venner. Julesangaften ble en drøm og et eventyr. Tusen takk til Ragnhild Svartdahl og Marit Bjørkøy som sto bak det hele. Og ikke minst: Tusen takk til alle elever som som bidro til en julesang-festaften!