Julesangaften 2007

Det er helt utrolig at KG, uten noen egentlig utøvende musikklinje, likevel kan få i stand det fantastiske arrangementet som julesangaftenen er.

Kvaliteten på arrangementet, kvaliteten på utøverne, kvaliteten på regien, kvaliteten på samspillet, alt er i toppklasse. Det er virkelig en høytidsstund. Og det slår meg som tilhører hva våre elever bibringes, ikke bare av det kristne budskap, men også av allmenn kultur og opplysning. Det er en uvurderlig ballast elevene får med seg, og vi som har nådd en viss alder forstår hvilken nytte, men ikke minst glede, elevene vil ha av dette ettersom livet skrider frem. En stor takk til alle som var med og som har hatt kapasitet til å øve og forberede seg i tilegg til terminprøver i nynorsk, tysk og næringslivsøkonomi. Dette kan både elevene som var med og skolen som sådan virkelig være stolte av. Så får det heller være at det var litt glissent på benkeradene i noen av fransk- og norsktimene under oppkjøringen til julesangaften. Det er vel verdt det!