Julefantastisk sangaften

KG inviterte til den årlige julesangaften i Oslo Konserthus. Det ble mer enn en julesangaften – det ble en fest!

Det tok ikke lang tid før festen var i gang. Noe av bak suksessen i Konserthuset er kombinasjonen av gamle klassikere som mange gleder seg til, og nye innslag som skaper spenning i programmet. Denne balansen var veldig god i år. Det er mange av oss som gleder seg Mitt i vintern, Deilig er jorden og ikke minst O helga natt, men vi fikk også nye bekjentskaper. Særlig var det ungdomsskoleelevene i valgfaget Sal og scene et friskt pust.

KG Singers og KG Bells var like gode som før. De har litt av et rykte å leve opp til, men publikum var storfornøyd med det de fikk oppleve. Danserne og orkesteret var også med på å gjøre årets Julesangaften til jule- og sangopplevelse vi husker med glede inn i julen.

Da kvelden var over etter to forestillinger, var det mange som måtte gråte en skvett. Dette var siste gang Vg3-elevene var med på scenen på Julesangaften, og for en del av dem ble det for trist å tenke på. Publikum hadde en fantastisk kveld i Konserthuset, men det kan virke som det var spesielt å delta også. Det var full utstråling fra scenen!

Tusen takk til alle som deltok og gjorde Julesangaften 2018 til nok en festkveld!