IMG_6842 – Kopi

Skolens bibliotek ligger i lyse lokaler i hovedbygget, rett inn fra skolegården. Det er åpent i skoletiden og på ettermiddagen, 7.30-18.00. Trenger du hjelp til å finne noe i biblioteket er biblioteket betjent 9.00-16.00

I biblioteket kan du låne bøker, lydbøker og filmer. Skolebeviset fungerer som lånekort. Lånetid er én måned. Det finnes også blader og aviser som kan leses på biblioteket.

I biblioteket kan elevene sitte og jobbe med oppgaver eller lese. Enten ved bordene i biblioteket, eller i ro og fred på stille-lesesalen.

Datamaskinene på biblioteket kan benyttes til skolearbeid av elevene i skoletiden.

Du kan søke i skolens katalog for å finne hvilke bøker som finnes på biblioteket. Skolen låner ut skolebøker. Disse lånes ut på starten av skoleåret. Trenger du låne skolebøker i løpet av året, kan disse lånes onsdager i midttimen på rom U5.

Bibliotek-katalogen

Boklister 2017 2018