Imponerende avslutning for tiendeklassingene våre!

En stor takk til Geir Anders Rybakken Ørslien for fantastiske bilder!

Storsalen var full av spente og forventningsfulle elever og foresatte. Alle var samlet for å feire at ti år med skole er fullført.

De musikalske innslagene sto i kø. Alle klassene skulle bidra, og for en underholdning det ble! Band, dans, soloinnslag og taler gjorde stort inntrykk, stemningen sto i taket gjentatte ganger.

Så var tiden kommet for det store høydepunktet: Vitnemålsutdelingen. Klassene kom fram, og alle elevene ble ropt opp en og en. Så var klassen samlet en siste gang slik at stolte foresatte kunne ta bilder til familiealbumet. Det var mange stolte, både voksne og ungdommer i Storsalen akkurat da!

Klasse 10A

Klasse 10B

Det var ikke få bilder som ble tatt under denne avslutningen

Klasse 10C

Klasse 10D

Klasse 10E

Tusen takk til alle tiendeklassingene vår for engasjement, lærevilje, stå-på-humør og mye moro. Mange av oss sees til høsten, men en del av dere skal videre på andre skoler. Lykke til alle sammen!