Hvordan er en vanlig KG-dag?

Vi spurte Rebecca i Vg2 om hun kunne ta noen bilder i løpet av en vanlig dag i januar. Her kan du se hvordan hun hadde det forrige fredag!

Hei! Fredagene liker jeg veldig godt. Jeg har spennende fag, og så er det snart helg. En fin kombinasjon!

Rebecca og mange andre treffer du på Åpen dag!

Dette ble egentlig en ganske vanlig fredag. De begynner alltid med psykologi for meg. Det er favorittfaget mitt for tiden. Selv om det er mye teori jeg må lære, og ganske mye å huske på, synes jeg det er veldig interessant. Det hjelper også at vi har en veldig hyggelig lærer som er kjempeflink i faget sitt og som gjør hele faget mye mer interessant.

Psykologi er favoritten min for tiden. Kathrine gjør det veldig spennende!
Ja, jeg er så lav at jeg må stå på en stol for å nå opp til knappen på projektoren.

Etter psykologitimen hadde jeg fritime. I fritimen hang jeg med venner. Noen ganger gjør vi lekser eller jobber med innleveringer eller noe sånn, andre ganger flyr tiden bare. Da har vi snakket og ledd og snakket mer igjen til vi plutselig har time igjen.

Vi fikk gjort litt psykologi i fritimen. Litt.
Kontaktlæreren min ble til og med på et bilde, haha;))

Så var det tid for midttime. Den er midt på dagen fra 11.50 og varer mellom 40 og 55 minutter. Da spiser vi og slapper av. I midttimen spiste jeg mat, var med venner og gikk på butikken for å kjøpe iskaffe. Jeg elsker kaffe btw!

Et veldig spennende bilde av skosålen min

I siste time denne dagen hadde jeg matte. Jeg har S1-matte og synes matte er et helt greit fag.

Mattelæreren min, Ömer, er flink til å forklare!
Etter at Ömer viste utregningen på tavla, klarte jeg den neste oppgaven!

Hvis jeg skal oppsummere denne fredagen, var det en fin dag. Den ligner på andre dager i KG-livet mitt. Fag, venner, skolearbeid, mat og prating i ulik rekkefølge. Det eneste som manglet denne dagen var faktisk teaterøvelse. Jeg er nemlig fotosjef på KG-teateret i år, og nå øver de som gale til premieren etter vinterferien. Da kan du jo komme og se på. Vi setter opp Fame, og det blir fantastisk!