Hva har skjedd med trikken? Hvordan kommer du deg til KG?

Mange KG-elever tar trikken fra sentrum opp til KG. Nå går ikke trikken denne veien. Hva skjer?

Fra Jernbanetorget til Frydenlund, holdeplassen før du kommer til KG, er det nå buss for trikk. Det går altså ikke trikk mellom Jernbanetorget og Holbergs plass. Dette skaper en del problemer for mange KG-elever. Bussene er mindre enn trikkene, går sjeldnere og har en helt annen rute. Hva gjør du da?

Her er problemet. Rundt Holbergs plass blir gatene gravd opp, blant annet for å legge nye skinner.

Vi kommer med to gode råd her: Det går altså ikke trikk mellom Jernbanetorget og Holbergs plass.

1. Sjekk ruter.no og hva de sier om omleggingen. Bruk ruter-appen også
  2. Prøv deg fram. Bruk litt ekstra tid de første ukene for å finne ut hva som passer best for deg. Snakk med klassekamerater, venner og lærere hvis du lurer litt på hva du skal gjøre.

Buss for trikk mellom Jernbanetorget og Holbergs plass vil fortsette til våren 2018. Det er mange av oss som kommer til å finne nye veier til skolen, eller bare bruke buss for trikk. For alle som kommer seg til KG på andre måter betyr ikke disse endringene noe.

Uansett håper vi å se alle elevene våre til uka. Vi gleder oss til skolestart!