Gratulerer kjære avgangselever!

Nora Christina Lokken fikk vitnemålet av rektor.

Gratulerer så masse med avslutningen på 13 års skolegang. Nå er dere klare for en helt ny fase i livet. Vi føler oss sikre på at dere er klare!

Den store avslutningsfesten i Storsalen satte punktum for en lang skolekarrière. 13 år er tilbakelagt, og selv om så og si alle skal videre på høyere utdanning, blir det mye nytt. Rundt halvparten av avgangselevene våre gikk på KG på ungdomsskolen, og dermed var det noen som takket for seg etter seks år mens andre har vært her i tre.

(Bilder av alle klassene finner du nederst i artikkelen.)

Singers-gutta i Vg3 sjarmerte salen i senk med sin litt improviserte versjon av Billy Joels The Longest Time.

KG Singers var med på å skape en flott ramme rundt den store kvelden, og i flere taler og hilsener kom det mange godord til elevene. Eilif Tanberg hilste fra elevene, og han takket både foreldre, skolen og elevene for tre fine ord.

KG Singers skapte en flott ramme for avslutningsfesten.

Høydepunktet på avslutningsfesten kom til slutt da alle elevene ble ropt opp på scenen for å hilse på kontaktlærer, rektor og ass.rektor og få utdelt beviset på avsluttet skolegang i 13 år. Tusenvis av bilder ble tatt i løpet av minutter, og det var mange glade, men vemodige elever, foreldre og lærere da det hele var over. Et kapittel i livet er avsluttet, men nå er det på tide med noe nytt. Tusen takk for følget her på KG, vi kommer til å savne dere!

Lykke til!

3F