God tur!

Politikk-elevene var på tur til Berlin. Den unike nordiske ambassaden stod på programmet.

Blir det bedre enn dette? Reise til et annet land, se andre byer, besøke spennende steder og ha det gøy på tur?

Uka før vinterferien, hadde mange elever på Vg2 og Vg3 reiseuke. De kunne velge mellom studieturer til Frankrike, Spania, Tyskland, Belgia og Storbritannia. Vg2 var på språktur, Vg3 dro på tur med forskjellige programfag.

Fysikkelevene dro til Cern i Sveits. Med partikkelakselratoren prøver de der å gjenskape The Big Bang.

Her er engelskelevene klare for en hektisk kveld med skotsk folkedans. Det er dessverre ikke premie for å finne skotten på bildet.

God stemning blant tyskelevene i Vg2. De var i Berlin og storkoste seg!

Biologielevene var i Cambridge der de møtte en tidligere KG-lærer som jobber med en doktorgrad. Passe fine omgivelser var det også der.

I Nice var det lett å lære mye mer om Frankrike og det franske språket for franskelevene i Vg2.

Vg2-elevene som ikke dro på tur, hadde en alternativ skoleuke med fordypning i enkelte fag. Her får de en innføring i fektekunsten i historiefaget.