Glimt fra skidagen

Hafjell? Tryvann? Kort eller lang skitur? Eller kanskje en kjempelang tur? Kanskje gå birkebeinertraséen fra Rena til Lillehammer? Mulighetene var mange, været var flott, og elevene var så fornøyd at flere sa: Kan vi ikke ha skidag hver torsdag, i hvert fall i skisesongen?

I år hadde vi virkelig været på vår side under skidagen torsdag 4. mars. Enten du sto i bakke i Oslo eller på Hafjell eller du dro i Nordmarka på kort eller lang skitur: Elevene virket å være veldig fornøyde. Lærer Bibbi, som har tatt noen av disse bildene, rapporterer at ca 100 elever møtte på Ullevålseter. Bibbi lå i teten fra Frognerseteren, ikke fordi hun er i best form, sier hun, men fordi hun som ansvarlig lærer vet å være på plass når elevene skal krysses av. Da gjelder det å ta en trikk før.

Fra Hafjell og Tryvann meldes det om blide elever og fremfor alt,- ingen ulykker.

Fra strekningen mellom Rena og Lillehammer er det meldt at 25 elever, fem lærere og tre foreldre var å se i birkebeinertraséen. I tillegg har vi et solid team av lærere i støttegruppa som har som oppgave å kjøre minibuss og å ordne matstasjonen på Sjusjøen. Takk til Tor Magnar, Carl Otto, Hans, Frode og Kristian! På turen over fjellet hadde vi flotte forhold, dog sterk vind oppe på Raufjellet. Litt konkurranse mellom spreke elever er det nok, men for noen var det visstnok også en konkurranse overfor lærere. Undertegnede, en lærer noe over middagshøyden, i hvert fall i langrenn, fullførte med god stil, men fikk likevel høre dagen etterpå av en jente jeg gikk jevnt med ifjor: I år knuste jeg deg! Slikt tar på.