Glimt fra aktivitetsdagen

Besseggen? Volleyball? Fotball? Sjoa? Lang tur? Kort tur? Fisketur? Sykkeltur? Mulighetene på aktivitetsdagen var mange, været var flott, og mange fikk gode opplevelser. Trykk deg videre, og se flere bilder fra Besseggen, sykkeltur og volleyballturnering.

Å gå Besseggen er særlig et tilbud til VG1-elevene. I år var det hele 71 elever og sju lærere som var med. Alle kom seg over eggen og ned til Gjendesheim i tilsynelatende god behold. Været ved start på Memurubu var flott! Men en etter vel en times gange kom det tjukk tåke. Hvor kom nå den fra? Vi ble i hvert fall minnet om at været skifter fort i fjellet. Gleden var stor da tåka forsvant igjen, nesten like fort som den hadde kommet. Da åpenbarte fjellet seg i sin skjønneste prakt, og ingen som var med på turen vil si dette er en floskel.

Sykkelturen i Nordmarka gikk fra Sognsvann til Kikut. Alle unntatt en av de påmeldte møtte opp. De hadde en flott tur, og selv om den nærmest profesjonelle syklisten, veteransyklisten over alle, Birgitt Bakke-Eidså, punkterte, kom alle i mål. Se for øvrig bildet der Olav Helland-Hansen viser at han er en mester i å reparere en punktert slange.

På volleyballbanen ble det til slutt kåret et vinnerlag. Stor innsats, glede og høy konsentrasjon var vinnerformelen. Gratulerer!