Gleder du deg til skolestart?

Det har du i så fall god grunn til! De første ukene etter skolestart skjer det nemlig mye her på KG. I tillegg er vi inne i jubileumsåret vårt, og det er i høst den store feiringen kommer til å skje. Det er mye å glede seg til!

IMG_5704

Håndverkere har satt skolen på hodet i hele sommer. Nytt ventilasjonsanlegg kommer i drift i løpet av høsten!

De første dagene får dere som er nye elever være med på fadderopplegget til Elevrådet. Da blir dere bedre kjent med de andre i klassen og med skolen. Du får nye venner allerede den første uken!

Les videre og klikk på lenkene. Da kan du se bilder og lese litt mer om hva som skjedde i fjor.

Elevaksjonen er også i gang de første dagene. I år skal vi samle inn penger til søsterskolen vår i Dhaka, Bangladesh, nemlig Martin Luther College. Her blir det Kick-off, bolledager, aksjonsløp og mye mer. I år får vi besøk av assisterende rektor på MLC!

Tradisjonen tro blir det også i år aktivitetsdag. Hvert klassetrinn har sitt eget opplegg, men Vg1 kan bli med på tur over Besseggen. Blir det like fint vær i år?

Dagen før skal vi ha tidenes bursdagsfest. Da feirer vi den aller første skoledagen på KG, 1. september 1913. Over 1000 gjester blir det, både elever, ansatte og foreldre som stiller opp. Det er bare å glede seg allerede. Her kan du se om du finner noen du kjenner på skolebildet vi tok i juni.

Senere, i oktober, skal vi ha en hel jubileumsuke der vi markerer at KG har vært en viktig skole for veldig mange i 100 år. Det hele avsluttes med stor festforestilling i Oslo konserthus og festgudstjeneste i Domkirken.

Heldagsprøve på MLC

I høst skal Vg1 på leirskole, Vg2 og Vg3 skal på studieturer, 10. klasse skal til Krakow og 9. klasse skal ha arbeidsuke. 8.klasse skal ha temauker.

Blir det i det hele tatt tid til å lære noe på skolen også? Så klart. Vi skal jobbe hardt hele høsten, både elever og lærere. Men det gjør ikke noe at vi har mye annet å glede oss til heller.

Velkommen til et nytt skoleår på Kristelig Gymnasium!