Gledelig jul!

Med bilder og ferske inntrykk fra en flott julesangaften i Konserthuset ønsker redaksjonen alle elever, ansatte, foreldre og andre lesere en gledelig, velfortjent og meningsfull julehøytid!

Årets julesangaften var ekstra spennende på forhånd. Ville vi klare å fylle Konserthuset to ganger? Svaret ble: Ja, nesten.

Det ble to flotte konserter. Hver konsert hadde en avdeling med tradisjonelle julesanger før pause. Etter pause med loddsalg til KG Venner var det duket for mer jazzinspirert julemusikk. I år var også et eget danseensemble med på å skape liv, variasjon og mening til forestillingen.

Undertegnede, en skarve lærer, må nesten klype seg i armen og spørre: Er dette våre elever? Jeg forstår stadig mer av hvor priviligert jeg er som får å jobbe på en skole som satser stort, som har elever og lærere som evner å gjennomføre et så flott, innholdsrikt og meningsfullt arrangement, og som vet å plassere æren der den hører hjemme. Når konserten avsluttes med velsignelsen og deretter med at tidligere KG-sangere kommer opp på scenen og er med og leder an på «Deilig er jorden»,- da skjønner man at man står i en større sammenheng!

Takk til alle som bidro til å gjøre dette til en høytidelig førjulsstund: Takk til KG Koret, KG Singers, Bells, solister, dansere og musikere! Takk til hovedansvarlig Ragnhild Svartdahl, takk til pianist, arrangør og Bells-ansvarlig Øystein Weider, takk til koreograf Tonje Skarpsno, takk til orkesteransvarlig Anders Haga, takk til evigunge Bill Spade på flygel og orgel, og takk til alle andre som gjorde dette mulig!

Gledelig jul!