Fullt hus på åpen dag!

Tusen takk til alle dere som besøkte oss på åpen dag. Vi håper dere fikk svar på alt dere lurte på, men det er fortsatt mulig å spørre enda mer!

Tekst: Lars-Erik Nyborg, foto: Line Wermundsen Mork

I skolegården hadde kroppsøvingslærerne satt opp lavvoen, og de delte ut varm solbærtoddy og pølser til alle besøkende som skulle på åpen dag. Det vil si, pølsene tok slutt, men det gode humøret forsvant ikke i snøværet.

Tidligere har det vært ett stort informasjonsmøte for hvert skoleslag. I år var det flere små møter, og både lærere og gjester så ut til å sette pris på endringen. Rett etter flere av møtene var det mulig å få med seg en minikonsert med KG Singers.

KG Singers bidro med tre konserter på åpen dag.

Mange av elevaktivitetene fikk vist seg fram. KRIK, Laget, Singers og KG-teateret var populære stopp på runden rundt på skolen. Det la ikke noen demper på stemningen at alle kunne få et vaffelhjerte i kantina heller. Ryktene sier at noen gikk både to og flere ganger!

Vaflene i kantina er populære!

Alt som er av fag på KG ble presentert i B-bygget i Bislettgata. Ungdomsskolen også. Her var det kompliserte titreringer på kjemi-laben, og i biologisalen kunne alle få se hvordan grisen ser ut inni. Populært blant noen, andre gikk ganske fort forbi.

Det var mange som fikke se og kjenne på lever og lunge fra gris.

Overalt var det elevguider klare til å vise de besøkende rundt og svare på det som måtte komme av spørsmål. Tusen takk for glitrende innsats! Vi er alltid stolte av elevene våre, men kanskje litt ekstra på dager som dette.

Det var mange elever i sving på åpen dag.

Hvis du har spørsmål om KG, er det bare å ta kontakt. Mye vil du kanskje finne svar på her på hjemmesidene våre, men send oss en e-post eller et spørsmål på Facebook.

Speed-karrièreveiledning var det også mulig å få.