Fire KG-elever på tur til Laos

Johanne, Ingrid, Sindre og Magnus i Vg3 er nå i Laos sammen med lærerne Kristin og Thomas. Der skal de den siste uka før skolestart reise rundt for å se hva vi på KG skal samle inn penger til under årets elevaksjon.

Ingrid, Johanne, Magnus og Sindre var ganske spente på hva som ventet dem i Laos.

Værmeldingen varsler om 30 varmegrader og mye regn, så det kan bli en klam uke for de utsendte. Likevel var det en spent og motivert gjeng som dro fra Gardermoen fredag. Nå har vi fått melding om at de har kommet trygt fram, og hvis de kommer til steder med nett-tilgang, har de lovet å sende rapporter. Følg med på Facebook, snapchat og elevaksjonens egen hjemmeside!

Alle kom vel fram til Vientiane, hovedstaden i Laos. Søndag skal de på gudstjenestebesøk før de skal videre med bil i sju timer til neste sted. Foto: KGs elevaksjon