Fikk diplom av ambassadør!

Stolte KG-elever med DELF-diplomer. Den franske ambassadøren ser også fornøyd ut.

KG-elever sier ikke nei takk til en utfordring. Nå har seks av elevene våre bestått den franske DELF-eksamen, og diplomene ble delt ut av den franske ambassadøren!

DELF, som står for Diplôme d’Etudes de Langue Française, er et diplom som forteller om hvilket nivå du behersker i fransk. Dette åpner dører i den fransktalende verden, for eksempel hvis du vil studere ved fransktalende universiteter

Hvorfor oppfordrer vi elevene våre til å gå opp til DELF junior? Frankslektor Monique Lamarque Udnæs forklarer: – DELF er bra for å få bekreftet nivået elevene har i fransk etter det felles europeiske rammeverket. Det hjelper jo også på motivasjonen til å lære mer fransk, og det styrker språkferdighetene både skriftlig og muntlig. Og så er det jo fint å ha et diplom som er gyldig i mer enn 130 land, smiler hun.

Vi gratulerer med strålende innsats!