Fantastisk!

Det ble fantastisk, akkurat som vi håpet. KGteateret har gjort det igjen, nemlig å skape historier på scenen som virkelig setter seg fast. Vi som har sett Menneskesønnen glemmer den ikke så lett!

Helt fra starten, da Peter ble fengslet i Roma, til den sprudlende gleden over oppstandelsen til slutt, holdt Menneskesønnen tak i oss. Skuespillet var bra, musikken var bra, sangen var bra og dansen var bra. Tilsammen ble det en fantastisk opplevelse.

De store scenene hadde utrolig god timing, og musikken og historien gikk hånd i hånd og utfylte hverandre. Orkesteret var verdt en kveld for seg selv, og sangerne imponerte virkelig. Gode stemmer og fantastisk formidling.

Det er nok urettferdig, men det er likevel fristende å trekke fram min egen favoritt blant mange høydepunkter. Duetten mellom Oda og Benjamin ved Jesus på korset fikk meg nesten til å miste pusten. Det var så vakkert, det var så trist!

Nesten like trist er det at det er et år igjen til neste gang det er teatertid. Et lite plaster på det såret kan være å sjekke utteaterhjemmesiden. Noen av bildene kan vi bringe videre her.

God påske forresten!