Et rom ingen andre har

Stillerom_1Dette blir det mest spesielle rommet på KG, og vi håper alle vil bruke det!

Utenfor rommet haster elever og lærere forbi, noen gjør lekser mens andre løper etter hverandre. Innenfor døra er det stille og fint. Der kan du sitte alene og tenke, eller du er der sammen med andre og tenker. Det kan også hende at du er der midt i en midttime-gudstjeneste sammen med mange andre. Dette er drømmen vår for det det nye stillerommet, kanskje blir det favorittstedet for mange på KG!

Stillerom_3

Vi har hatt lyst på et nytt stillerom på KG ganske lenge. KG trenger et rom der vi kan være stille, tenke en tanke eller be en bønn og som samtidig ligger sentralt til. Nå blir drømmen virkelighet. I et av de mest sentrale rommene på skolen skal vi bygge om til noe helt spesielt. U4 blir til stillerommet!

Som du kanskje ser, blir det et helt spesielt stillerom. Arkitekten har funnet spennende løsninger som vi er veldig spente på å se i virkeligheten. Vi tror at dette blir et rom som vi kan være veldig stolte av, et rom som forteller noe viktig om hvem vi er, en kristen skole. Her skal alle være velkomne, og alle skal få gjøre dette til sitt rom.

Stillerom_2

Vi håper at rommet står klart i løpet av neste skoleår. Følg godt med, for dette blir virkelig spennende!