Et fantastisk resultat!

Storsalen var fullstappet av et spent publikum. Vi fikk flott underholdning, foredrag om Martin Luther College og kaker, brus og kaffe, men alle ventet på resultatet av KGs elevaksjon. Til slutt satte telleren i gang, og den stoppet ikke før vi fikk se 1 565 000 på skjermen! For et resultat!

Det var helt stappfullt i Storsalen da aksjonsfinalen gikk av stabelen. Forventningsfulle elever, tidligere elever, venner og familie fyllte salen, og spenningen var til å ta og føle på. Vi fikk høre mer om prosjektet vårt, Martin Luther College, KG Singers sang og vi fikk oppleve dans og glede fra scenen.

Soul Sisters satte salen i kok, men det var helt stille da rektor ved MLC, Rina Daas, holdt appell og takket for KG-elevenes innsats. Vinnerne av premiene til bl.a. beste innsamler og raskeste løper i Aksjonsløpet kom opp på scenen for å hente Mac’er og kameraer, og spenningen steg da det nærmet seg avsløringen av årets innsamlingsbeløp.

Alle var enige om at 1 565 000 kroner var veldig mye, en fantastisk sum, og jubelen sto i taket! Vi er takknemlige for den fantastiske innsatsen til alle som har vært med og alle som har bidratt. Vi vet at pengene blir brukt riktig, og vi gleder oss til å se resultatene de neste årene.

Tusen takk alle sammen!