En fantastisk start på skoleåret!

Det har vært en hektisk start på skoleåret. Nye timeplaner, nye venner og nye fag. Og ikke minst har elevaksjonen skapt mye liv og røre!

Nå er det høstferie, og vi kan se tilbake på spennende og travle dager siden skolestarten for snart fem uker siden. Nå har alle funnet ut av fagene sine, klasse er godt i gang med å lære nye ting, og de første vurderingssituasjonene er tilbakelagt. Vi kan ta ferie med god samvittighet!

10A ble beste klasse for tredje året på rad. Denne gjengen samlet inn 411 000 kroner!

Her er komiteen og crew samlet. Tusen takk for fantastisk innsats!

Her er noen bilder fra den utrolige aksjonsfinalen som satte sluttstrek for årets elevaksjon. Storsalen i Staffeldts gate var stappfull av elever, foresatte og lærere. Noen fantastiske uker ble oppsummert, KG Singers sang, vi fikk en spennende versjon av aksjonssangen og det var selvfølgelig utdeling av diverse priser og kåringer etter aksjonstiden.

Så glade ble komiteen da aksjonstiden var over og de kunne se tilbake på noen hektiske, men fantastiske uker.

Elevaksjonen på KG er en utrolig opplevelse. Her er det fellesskap, prosjektarbeid, kreativitet og mye moro, og det er selvsagt spesielt gøy når resultatet ble som det ble. Over 2.3 millioner kroner er veldig mye penger, og det er mange som har jobbet hardt for at vi nådde dette målet. En stor takk til aksjonskomiteen, crew og resten av elevflokken her på skolen. Vi er stolte av dere!

God høstferie!