Elevtjenesten

Hos elevtjenesten finner du alle rådgiverne våre sammen med helsetjenesten. Her blir du mer kjent med dem.

Hos elevtjenesten finner du alltid noen du kan snakke med, og her får du hjelp til å finne ut hvem som best kan hjelpe deg. Det kan være alt fra vondt i magen til en timeplan som ikke går opp. Under finner du en oversikt over alle som jobber i elevtjenesten:

Inger Marie Viberg, leder av Elevtjenesten. Kontaktperson for 8.trinn

– Jeg leder skolens R-team (ressursteam) og tar imot og behandler søknader om særskilt tilrettelegging og fritak fra vurdering i sidemål og kroppsøving. Trenger du en prat uten helt å vite med hvem, så kom gjerne innom meg. Du finner meg enten nede i Elevtjenesten eller på kontoret mitt ved skranken.

Sissel Bøe, sos.ped.rådgiver. Kontaktperson for 9.trinn

– Jeg har mange samtaler med elever som sliter med ting som er vondt eller som de ikke får helt til. Jeg samarbeider også med skolepresten om ting som skjer i stillerommet og om gudstjenestene.

Anne Jølstad, karriererådgiver – yrke og utdanning. Kontaktperson for 10.trinn.

– Jeg jobber mye med informasjon og rådgivning knyttet til elevenes valg av videregående opplæring. Lurer du fælt på hva du skal gjøre etter 10.trinn, kan jeg kanskje hjelpe deg!

Anne Silje Voll, rådgiver og koordinator. Kontaktperson for Vg1.

– Trenger du noen å snakke med, vil jeg gjerne hjelpe deg! Jeg jobber med psykisk helse og stress hos elevene på KG. Kartlegginger av lese- og skrivevansker og andre læringsvansker driver jeg også med. Jeg blir ofte kalt «hun med håret». Se på bildet, så skjønner du hvorfor!

Line Heiberg Ringen, skoleprest. Kontaktperson for Vg2.

– Jeg er tilgjengelig for samtaler om stort og smått. Egentlig alt som hører livet til. Det kan være om ting som er vanskelig, som har med tro å gjøre eller eksistensielle spørsmål.

Moritz Røyr, studie- og yrkesrådgiver. Kontaktperson for Vg3.

– Jeg informerer og driver med rådgivning om hva du kan gjøre etter videregående. Det er mange muligheter for hva du kan bli, og jeg kan hjelpe deg å finne ut av ting. Dersom du vil vite mer om fagkrav, poengkrav, søknadsprosesser og veien fram mot drømmeyrket, kan du ta kontakt med meg!

Frode Gjøen, studieveileder.

– Jeg hjelper deg med å finne ut av hvilke programfag du kan eller bør ta hvis du er usikker. Om du ønsker å bytte programfag, kommer du til meg. Hvis du skal på utveksling eller kommer tilbake fra utveksling, hjelper jeg deg med å finne ut hvilke fag du trenger eller kan ta. Vitnemål har jeg også ansvaret for.

Gudrun Helene Abel Engh, helsesykepleier.

– Jeg har eget kontor ved Elevtjenesten. Jeg kan hjelpe deg med mange ting. Du kan spørre etter meg i skranken på Elevtjenesten.

Helsesykepleier kan kontaktes på telefon 48276607 eller epost  gudrunabel.engh@bfr.oslo.kommune.no

Det er Oslo kommune ved Frogner bydel som er ansvarlig for helsetjenesten ved skolen.

Skolepsykologen:

Marie Havn jobber til vanlig med barn og ungdom på BUP (Barne- og ungdomspoliklinikk).  Hun er på skolen på torsdager.  Elever i VGS kan bestille time hos psykologen ved å kontakte Elevtjenesten.

– Det fins ingen fasit for hva psykologen kan hjelpe med eller ikke. Du kan selv bestemme hva du ønsker å si eller snakke om, men vi er gode til å lytte og ønsker å høre hva du har på hjertet. Psykologer kan en del om det som kalles «psykisk helse», altså det som handler om tanker og følelser, og hvordan du egentlig har det.