Elevaksjonen i full gang!

Kickoff, klassefester og bolledager med god stemning i skolegården. Ingen på KG har unngått Elevaksjonen de første skoleukene. På aksjonens hjemmeside kan du nå se den nye musikkvideoen og en film med tips til Aksjonsdagen. Og onsdag var det Aksjonsløp. Se bilder her.

Skolegården ble fot full i midttimen onsdag. Det var klart for det tradisjonelle aksjonsløpet. Løperne hadde skaffet sponsorer som ville betale for hver runde de klarte å løpe. Stemningen var lett nervøs før nedtellingen til start satte i gang. Med musikken dundrende ut av høytalerne beinet løperne ut av skolegården og ut på første runde.

Her er hjemmesidene til KGs elevaksjon.

Jubelen sto i taket da de kom tilbake til runding, og i løpet av 20 minutter ble det tilbakelagt mange runder. Noen løp fem runder eller ti runder, mens de raskeste løp over 15 runder! Da blir det mye penger til slutt.

Løperne kunne hive innpå sjokolade og vann for å holde toppfarten inn så lenge som mulig, og publikum kunne kjøpe pølser og kaker. Med sol, musikk, stor idrett og fantastisk stemning blant publikum ble Aksjonsløpet 2011 en kjempesuksess!

Sjekk medie-siden til årets Elevaksjon for å få se de nye filmene .

Fredag er det klart for neste happening: KG – kveld. Da fylles gymsalen opp med folk som spiller fotballturnering, spiser kaker og har det gøy. Lykke til!