– Du kan glede deg!

Er du klar for skolestart? Er du spent på hvordan det vil bli å starte på KG? Vi har snakket med Liv Ingrid, Synne og Maren Sofie om gode råd til skolestart.

Elevrådet ønsker velkommen!

– Du behøver ikke ha med så mye skolesaker. Det er enda viktigere at du tør å bli kjent med nye venner. Skrivesaker i et pennal og noe å skrive på holder lenge.

– Enig. Det er mange som har lyst til å bli kjent med nye folk, så det er bare å hive seg på. Lærerne gjør mye for at vi skal bli kjent, og det er faddergrupper for alle i 8.klasse og Vg1.

– Det er kjempebra med faddergrupper! Da blir du kjent med skolen og området rundt samtidig som du får nye venner. Vær åpen og nysgjerrig, så får du en flott start.

Her kan du lese hvordan tre Vg1-elever opplevde høsten på KG i fjor.

8. klasse møter klokken 09.00 i gymsalen. Der møter også Vg1-elevene klokken 10.00. De andre klassene møter i klasserommene sine klokken 10.00. Liste henger ved hovedinngangen.

Velkommen!!

Fadderne er klare!