Dette skjer på åpen dag.

Velkommen til åpen dag på mandag! Her kan du finne ut mer om hva som skjer. Hvor finner du realfagslærere, og hvor skal KG Singers ha konsert?

Vi åpner dørene kl 1500 på mandag, og det skjer mye i alle byggene våre. I Bislettgata finner du mange lærere og elever som viser fram og forteller om fagene våre. Her får du vite mye om hvordan timene dine blir på KG. Du møter fysikklærere og psykologilærere – og mange andre!

Hver hele time (15.00,16.00 osv) kan du møte rektor. Da har han et informasjonsmøte om videregående i Hovedbygget, i auditoriet. Han holder på i 13-14 minutter, og like etter han kommer det et snaut kvarter med masse bilder om året rundt på KG. Hva skjer egentlig det første skoleåret ditt hos oss? Informasjonsmøtene for ungdomsskolen er også hver hele time i auditoriet i B-bygget i Bislettgata.

Sofia, Phillip og Minka er klare for å åpne dørene på mandag!

Likevel er kanskje elevguidene som er viktigst på Åpen dag. Hvis du vil, får du med deg en elevguide som viser deg rundt på alt som skjer på Åpen dag. Da kan du også spørre om alt mulig som har med skolen vår å gjøre. Det er elevene som er ekspertene på hvordan det er å være KG-elev.

Alle elevguidene har hvite t-skjorter, så du kjenner dem fort igjen. Denne gjengen treffer du også på mandag.

Du kan få med deg en konsert med KG Singers 16.30, 17.30 og 18.30 i store gymsal, se filmer fra Elevaksjonen, du møter skuespillere fra KG-teateret, i kantina får alle et vaffelhjerte hver, du kan ta en prat med kroppsøvingslærerne i lavvoen i skolegården og  høre og se mer om studieturene du kan være med på.

Du treffer mange elever og lærere på KG på mandag fra 15.00-20.00. Vi håper vi treffer deg der også. Velkommen!