Dette liker jeg med KG

Har du sett dem før? Victoria, Aksel og Minka er i brosjyrer og annonser for KG i år. Vi tok en prat med dem for å finne ut hva de liker med KG. Å bli tatt bilde av, kom visst ikke så høyt på lista.

 

Victoria, 2A

En ting jeg setter veldig pris på ved KG, er at det er en trygg skole der du har rom til å være deg selv. Jeg liker at KG fokuserer på ting som er like viktig som det faglige, nemlig det sosiale.

– Det var så gøy å være med på den store julekonserten i Konserthuset med KG Singers!

Jeg valgte biologi, sosiologi & sosialantropologi og S1 matte som programfag fordi det er fag som interesserer meg. Det er trygt og spennende å lære på KG. Med de fagene jeg har valgt, har jeg en variert hverdag. I tillegg har jeg gode lærere som hjelper meg uansett hvilket nivå jeg er på.

Biblioteket er et veldig bra sted for å gjøre lekser og treffe venner!

Før jeg begynte på KG, kjente jeg en god del folk som gikk eller hadde gått her før. Fra dem hørte jeg kun positive ting om skolen, og jeg kan trygt si at KG har nådd opp til alle forventninger og gode rykter! Jeg tar tog helt fra Sørum kommune og inn til Oslo S, og så tar jeg trikken til KG. Men det er det verdt!

Aksel, 2E

Det er mange forskjellige folk som går på KG. Det liker jeg veldig godt! Det gjør at alle kan finne noen som de kan bli gode venner med. Jeg syns det er kult hvordan jeg kan finne så mange forskjellige, og så mange kule mennesker som er spredt rundt omkring i og utafor Oslo.

Det er gøy å lære sammen med andre!

Da jeg var på KG på åpen dag, fikk jeg et godt inntrykk av skolen. Og inntrykket er fortsatt det samme. Her er det fokus på skole, hyggelige mennesker og veldig gode lærere som bryr seg. Det er gull! Det er fint å lære på KG. Jeg opplever at det er engasjerte lærere som bryr seg, ser deg og hjelper deg. Det er også lett å finne motiverte medelever som bryr seg om skolen, og det tror jeg hjelper for å lære.

– Fredag etter skolen er det jeg gleder meg til, for da kan jeg komme, spille ball og leke, ha det dritkult og møte en råkul gjeng. KRIK må sjekkes ut!

Når jeg skal komme meg til skolen tar jeg en buss hjemmefra i 50 minutter til byen. Der bytter jeg buss som tar 10 minutter til skolen. Det høres kanskje lenge ut, men bussturen går veldig kjapt om morgenen når man er trøtt og kan ta igjen noen minutter søvn.

Minka, 3F

Jeg liker veldig godt at det er så utrolig mye forskjellig å engasjere seg i på KG! Da blir det også lettere å finne venner som har like interesser som man selv har.

KG er ikke som jeg trodde på forhånd. Jeg ble overrasket over hvor mye sosialt skolen faktisk har å by på. Man har jo hørt om alle aktivitetene skolen har, men jeg kunne ikke forestille meg hvor viktige de ville bli for hverdagslivet mitt her på KG. Jeg storkoser meg i KG Singers, og KG-teateret er kjempegøy!

– Jeg elsker å synge i KG Singers. Så fine folk!

Læringsmiljøet på skolen er veldig bra. Noe av grunnen til det tror jeg er lærerne. Jeg får stadig lære gjennom nye metoder. Jeg har engelsk litteratur og psykologi som programfag i år. Det er jeg fornøyd med, og jeg valgte dem fordi jeg hadde hørt mye bra om lærerne som underviser i fagene og emnene har alltid interessert meg.

KG-teateret er et høydepunkt for mange av oss!