Dette er KGs elevaksjon 2019

I snart 40 år har KG-elevene arrangert KGs elevaksjon hver høst. I år går pengene til Bangladesh, og onsdag og torsdag denne uka smaler de inn så mye penger de kan.

Onsdag 11. september får alle elevene hver sin innsamlingsbøsse, og torsdag har alle KG-elevene fri for å samle inn penger til årets prosjekt. På hjemmesiden til KGs elevaksjon kan du lese mer om prosjektene i Bangladesh. Bidragene vi samler inn i år går til barneskoler, internater, KGs søsterskole «Martin Luther College», samt et senter for ofre for menneskehandel.

KGs elevaksjon 2019 støtter utdanning og kampen mot menneskehandel i Bangladesh under mottoet Verdifull.

Ifølge FN lever nesten 25% i Bangladesh i fattigdom, 30% er analfabeter, og 59% av jentene blir giftet bort før de fyller 18. KGs elevaksjon 2019 har som formål å gi utdanning, gjenopprette menneskelig verdighet og bryte fattigdomssirkelen i Bangladesh.

De siste ukene har det vært mange aktiviteter på skolen for å skape oppmerksomhet rundt aksjonen, motivere elevene til innsats og for å lære mer om hva årets prosjekt går ut på. Dette skaper et fantastisk engasjement blant elever og ansatte på KG, og vi håper at dette skal bidra til varig forandring hos mange i Bangladesh, og også hos oss selv. Her kan du lese om hvordan det gikk med fjorårets aksjon.

Sumobryting var veldig populært!