Dette er KGs elevaksjon 2018

I mer enn 30 år har KG-elevene arrangert KGs elevaksjon hver høst. I år går pengene til Madagaskar, og nå jobbes det hardt for at årets aksjon også skal bli en suksess.

Onsdag 12. september får alle elevene hver sin innsamlingsbøsse, og torsdag har alle KG-elevene fri for å samle inn penger til årets prosjekt. På hjemmesiden til KGs elevaksjon kan du lese mer om prosjektene på Madagaskar, der vi samler inn penger til landsbyutvikling og døveskoler. Vi er med på å utvikle matproduksjon, hygiene og likestilling i en rekke landsbyer, og vi skal også støtte døveskoler. På Madagaskar er det mer enn 200 000 hørselshemmede, men bare 2000 skoleplasser for døve. Dette skal vi være med på å gjøre noe med!