Det er mye som skjer!

Vi er godt inne i andre skoleuke, og du har vel fått med deg at det skjer mye på skolen? Her kan du lese mer om kickoff, fester, skolestart og åpen scene. Og best av alt: Her får du se mange bilder. Klikk deg videre!

Skolen har vært i gang lenge allerede. Det har også årets misjonsaksjon. Vi har opplevd kickoff med masse aktiviteter, pizzasalg og bolledag. Skolegården har vært full av elever, boder, musikk og god stemning.

Nytt av året var kysseboden og tilbudet om ett minutt med massasje. Oppslutningen var god, og det var en del elever som var et kyss på kinnet rikere etter midttimen i forrige uke. Massasjetilbudet sørget for å myke opp stive muskler etter timer ved pultene i klasserommene. I en annen krok av skolegården benyttet mange seg av tilbudet om å kaste svamp på en lærer. Uten å få anmerkning!

Alt dette skjedde mens grillene gikk varme (…), og vi kunne kjøpe pølser og kaker. Til og med en pizza-tilhenger har vært innom skolegården for å friste fram penger hos KG-elevene og lærerne. Alt sammen for å samle inn penger til søsterskolen vår i Bangladesh, nemlig Martin Luther College.

Kjempehiten Åpen scene samtidig med bolledagen skapte ikke mindre stemning på skolen. Det er ikke tvil om at KG er mer enn en skole for tiden. Alt for å skape et bedre miljø på skolen og et bedre liv for så mange som mulig i Bangladesh.

Se også hjemmesiden til aksjonen. Der finner du flere bilder og filmer!