Desember og alt som følger med

Nå er det mange som har det travelt! Heldagsprøver, innleveringer, juleavslutninger og julegaver som skal i hus. Da hjelper det godt med litt hygge også!

Vi er i ferd med å legge hektiske uker bak oss. Straks er de siste heldagsprøvene i boks, og det blir færre prøver og flere kahooter etter hvert som julen nærme seg. Det er hektisk på skolen i førjulstiden, men det er godt å kjenne på forventningene også. Snart er det juleferie!

Elevene i 3A hadde nylig juleverksted, og nå ser rom 301 plutselig mye hyggeligere ut. På veggen henger det et hjerte for hver elev, og i vinduene henger det snøkrystaller og andre ting som er klippet ut. Juleklippepyntekompetansen fra utallige juleverksted på barneskolen sitter der fortsatt!

Nå øves det intenst til Julesangaften, og har du ikke kjøpt billett ennå, er det bare å klikke på lenken her. Forestillingene er kl 17 og 20 lørdag 16. desember. Vi sees!