Dagen vi så fram til

Hva skjer når nesten 900 elever drar ut på ski? Jo, de sprer seg på Tryvann, Hafjell, langs Birkebeinerløypa og diverse steder i Nordmarka. Dagen var variert og ga elevene mange gode øyeblikk og opplevelser. Trykk deg videre for å se og lese mer.

Dette året satte usedvanlig få elever kursen mot Hafjell. I fjor ble det satt opp sju busser, i år bare tre. Dette skyldtes nok veldig gode snøforhold i Oslo-området. Dermed ble Tryvann og skiturer i Nordmarka mer populært enn tidligere. I år som i fjor arrangerte kroppsøvingsseksjonen kurs i snowboard og alpint, i år ledet av Stian og Thomas.

Å gå Birkebeinerløypa fra Rena til Lillehammer har lenge vært et årlig tilbud på skolens skidag. I år var det over 40 elever som gikk over fjellet i nydelig vær. Føret var stabilt og godt, og på Lillehammer slapp man unna den snøen og det sluddet som kom i Oslo-området. Støtteapparatet med Tor Magnar Bjøru, Hans Omland, Carl Otto Veidahl, Ruth Elisabeth Stenvaag, Nils Lindgren, Frode Gjøen og praksisstudentene Katharina og Ingvild gjorde en formidabel jobb med kjøring og på matstasjonen.

I Nordmarka kunne man velge mellom å stå på ski i Tryvann eller å gå kort, middels eller lang skitur. Mange var innom Ullevålseter eller Kobberhaughytta. Og noen tok også lunsjen i det fri.

Takk til kroppsøvingsseksjonen som år etter år får dette store apparatet til å fungere så godt!