– Bli kjent med folk du ikke kjenner!

Du har sikkert sett henne i annonsene våre for Åpen dag og for å søke på KG. Vi snakket med Aase om hva hun tenker om å gå på KG.

Hvorfor valgte du KG?

Miljøet! Og så kommer jeg kommer fra et lite sted der jeg kjente mange fra før, men jeg ønsket noe nytt. Da var det utrolig spennende, gøy og litt utfordrende å starte på en skole midt i Oslo. Det har vært en skikkelig fin reise! Og så har det vært viktig for meg at det at det er en kristen skole med troende og ikke-troende med felles verdier!

Husker du noe fra starten i Vg1?

Elevaksjonen og elevengasjementet som var på KG! Bolledagene og hele fellesskapet som man blir en del av på KG.

Hva synes du er typisk ved KG?

Mangfoldet og utadvendte folk!

Er du med på noen aktiviteter på skolen?

KG Singers, KG-koret og KG Bells. Det er skikkelig godt fellesskap og vi er en utrolig god gjeng.

Og så jobber jeg i kantina i midttimene. Der jobber jeg sammen med 3-4 andre. Vi lager god stemning for de som kommer. I kantina kan alle føle seg velkomne, viktige og bli sett. Det er viktig.

Jeg er også med som leder i KG-Laget. Det er utrolig givende og gøy! Der er det god stemning og mange diskusjoner rundt det å tro. Jeg anbefaler virkelig alle i hvert fall å sjekke det ut!

Har du et godt KG-tips?

Jeg har to! Bli kjent med folk du ikke kjenner! Og velg selv hvem du vil være. Her på KG har du gode muligheter til å kunne gjøre akkurat det, for elevene her er så forskjellige.

Hvordan er det å gå på KG synes du?

Jeg gleder meg til hver dag. Spesielt fordi det er så mye mer enn bare fagene jeg møter her.