Ble kjent med nye elever

Vi inviterte kommende KG-elever for å bli litt kjent i god tid før skolestart. 130 tiendeklassinger og god stemning sørget for en hyggelig kveld!

Skolen tenkte det ville være fint å hilse på elevene som har tenkt å starte her i Vg1 til høsten. vi ville vise hva som venter dem og i tillegg bli litt kjent. De kommende elevene blandet seg med KG-elever rundt bordene, og lydnivået fortalte at det var god stemning i gymsalen.

Det var satt av tid til pizza og bli-kjent-prat, noen KG-elever fortalte litt om aktiviteter som foregår i og etter skoletid og det ble også tid til en quiz til slutt. Alle fikk tilbud om gratisbillett til vårkonserten, og det var mange som tok følge opp til Vestre Aker kirke der konserten fant sted.

Tusen takk til alle som kom denne kvelden. Det var veldig hyggelig å se dere, og vi gleder oss til å møtes igjen til skolestart!