Ble godt kjent på leirskolen

Magnus går i 3E og er snart ferdig med videregående. Han har funnet ut noe som er typisk for KG.

Hvorfor valgte du KG?

Det hørtes spennende ut med leirskole, reiseuker og andre tilbud som er med på å sørge for et godt sosialt miljø. Og så gikk jeg på KG på ungdomskolen og så egentlig ikke noen grunn til å bytte

Hva husker du fra starten av VG1?

Jeg husker spesielt godt leirskolen. Den gjorde at jeg ble godt kjent med folk på tvers av klassene. Det var veldig bra å gå over Besseggen på aktivitetsdagen også. Nå gjør de det i Vg2, men det er noe å få med seg!

På leirskolen blir du godt kjent!

Hvilke programfag har du?

Jeg kjører en ren økonomi-linje og tar fagene samfunnsøkonomi, økonomi og ledelse (Økonomistyring) og S-matte.

Jeg valgte fagene mine fordi jeg ikke hadde noe anelse om hva jeg ville studere, og tenkte at økonomifag er noe man for bruk for uansett hvilke retning jeg ender opp med å gå. Det angrer jeg ikke på i det hele tatt! Jeg er fortsatt usikker på hva jeg vil studere, men du skal ikke se bort ifra at det blir noe med økonomi.

Hvordan er det egentlig å gå på KG?

Her er det bra! Det er variert mangfold, folk kommer fra forskjellige steder og det er mye som skjer på her. Jeg liker også at det er mulig å ha gode samtaler lærerne mine.

Hva tror du er typisk ved KG?

Når det er så mange forskjellige mennesker, forsvinner litt av presset som noen kanskje opplever andre steder. Jeg tror det fører til at man kan senke skuldrene litt mer i hverdagen.

God stemning på KRIK.

Er du med på noen aktiviteter på skolen?

Jeg er aktiv i KRIK, noe som er utrolig givende. Vi er en ledergruppe fra videregående som hver fredag samles i gymsalen og inviterer hele ungdomskolen. På det meste har vi vært 80 elever i gymsalen! Her blir du kjent med elever fra andre trinn og bidrar til å knytte ungdomskolen og videregående sammen. Høydepunktet er den årlige helgeturen til Hafjell!

Har du et godt KG-tips?

Engasjer deg! Å bli med i elevaksjonen, Singers, teateret eller KRIK gir deg nye venner samtidig som det gjør skolehverdagen litt mer spennende.