Balanse og samarbeid på leirskolen

Hva må du gjøre for ikke å falle ned? Hva må til for å løse gruppeoppgaven? Balanse og samarbeid! Alle Vg1-elevene har vært på leirskole. Her får du en liten rapport!

Midt mellom Lillehammer og Sjusjøen ligger Mesnali. Der har utallige KG-elever vært på leirskole, og Vg1-elevene som reiste i år, fikk også prøve seg på gruppeoppgaver, underholdningskvelder og fine kveldsstunder i den fine kirken på Mesnali.

Ryktene forteller om mye god underholdning på leirskolen.

På dagtid var det blant annet tid for SOFA-løypen. SOFA hadde lite med avslapning foran TV-en å gjøre. Bokstavene står for samarbeid, opplevelse, fellesskap og action. Her fikk elevene prøve seg på vanskelig oppgaver som bare kunne løses hvis de samarbeidet godt.

Den berømte veggen var ingen hindring når elevene jobbet sammen.

På kveldstid var det altså tid for underholdning og kveldssamling. Det skapte morsomme, men også fine opplevelser. Målet med leirskole-oppholdet på Mesnali er å bli bedre kjent med hverandre og få et enda bedre klassemiljø. I tillegg blir du også godt kjent med elever i andre klasser på trinnet. Og i tillegg til å bli bedre kjent med andre, blir du nok også bedre kjent med deg selv.

Nå er Vg1-elevene våre klare for nye utfordringer på og utenfor skolen. Leirskolen var en suksess, og til våren er de klare for en ny tur. Da skal hele gjengen på busstur til Vestlandet. Det er bare å glede seg!

Ja, nå har du kanskje forstått det? Balanse og samarbeid, ja.