Avslutning for Vg3

Etter 13 på skolen var det på tide å avslutte. 180 spente avgangselever ble feiret, og det ble en kveld med mange smil – men også mange tårer. Takk for følget!

KG Singers var i storslag og høstet stor applaus. Det gjorde også rektor som takket for tre viktige år. Det var en spesiell kveld for mange. Noen var foreldre for første gang på Vg3-festen mens andre var der for siste gang.

Rektor var full av lovord om avgangselevene våre.

Lektor Hans Jørgen Hagen holdt lærernes tale. Selv om han er historielærer, så han mest framover. Johanna Louise Hügle takket på vegne av elevene. Det var en god og morsom tale som ble svært godt mottatt, skal vi regne etter applausen. I år var det ekstra musikalske innslag, blant annet hadde noen av gutta satt sammen et band for anledningen. Det var populært!

Til slutt var vi kommet til det uunngåelige høydepunktet, vitnemålsutdelingen. Under finner du alle de seks klassene, 3A-F. Tusen takk for følget, kjære avgangselever. Vi ønsker dere alt godt for årene som kommer!

Her har du 3F

Dette var 3E