Amund i 3D vant gull!

Filosofielever og deltakere i filosfikonkurransen feirer de gode resultatene

Filosofielevene fikk flott feiring! Resultatene fra NM i filosofi har nemlig kommet.

Alle som ville på KG kunne delta i filosofikonkurransen på KG. Av disse ble tre elever plukket ut til å delta i 1. runde av NM i filosofi. Dette var også en del av en internasjonal konkurranse, Baltic Sea Philosophy Essay Event, hvor elever fra 16 land deltok med 189 essays.

Amund Tobias Måge Areklett i 3D vant altså gull i denne konkurransen. Og ikke nok med det: Tobias Laundal i 3F fikk sølv, og Thomas Marinelli Johansen i 3F fikk hederlig omtale. For en prestasjon av KG-elevene!

Fra venstre: Gullvinner Amund T Måge Areklett, Tobias Laundal. sølg og Thomas Marinelli Johansen, hederlig omtale, fikk hvert sitt KG-krus for innsatsen.

Fra venstre: Gullvinner Amund T Måge Areklett, Tobias Laundal. sølg og Thomas Marinelli Johansen, hederlig omtale, fikk hvert sitt KG-krus av filosofilektor Olav Erik Måge Areklett.

Av alle skolene som deltok i denne konkurransen ble KG den beste. Dette måtte selvfølgelig feires, og filosofilærer Olav Erik Måge Areklett slo til med kake og stor feiring. Stemningen var på topp, og vinnerne ble hedret med KG-koppen!

Alle de tre filosofi-vinnerne fra KG er klare for 2.runde av NM i filosofi som finner sted under filosofidagen i slutten mars. Der møter de 34 andre elever fra hele landet. Vi gratulerer og ønsker lykke til!