Avskjed med avgangselevene våre

Alle på tiende trinn var med på fremføringen av Shackles

Endelig er det sommerferie, og vi har tatt avskjed med avgangselevene våre. Det ble to flotte kvelder!

Tirsdag kveld feiret vi tiendeklassingene våre. Etter tre år på ungdomsskolen, var det tid for vitnemålsutdeling og avskjed. Heldigvis er det mange fra kullet som skal gå videre på Kg i Vg1! Vi fikk underholdning av elevene som hadde sal og scene som valgfag, og på slutten av showet deres kom alle tiendeklassingene opp på scenen og deltok i en suveren versjon av Shackles. Stemningen sto i taket! Siste del av avskjedsfesten besto i utdeling av vitnemål. Klassene gikk samlet opp på scenen der alle ble ropt opp etter tur. Da var det mange stolte foreldre i Storsalen!

Det var elevene fra valgfaget Sal og scene som underholdt da vi tok avskjed med tiendeklassingene våre

Elevenes tale på tiendeklasse-festen ble holdt av Ayesha og Kristiane.

På onsdag var det Vg3 sin tur. 180 avgangselever skulle ta imot vitnemålet. Det ble en fantastisk kveld!

KG Singers var i storslag, og det var flere flotte taler. Vilde i 3F fikk hele salen til å brøle da hun holdt tale på vegne av alle elevene. Det var en høytidelig stund da rektor delte ut vitnemålene, en etter en, og det var kamp om plassene blant fotografene da klassene stilte opp for en siste sjanse til et bilde gjengen.

Siste bilde av klasse 3F

Lærerne ble også takket. Vi tar ikke for hardt i når vi sier at det ble felt en del tårer denne kvelden. Mange av avgangselevene har gått på KG i seks år, og det setter spor. Det var mange stolte elever, foreldre og lærere som var samlet i Storsalen.

Til slutt vil vi få ønske alle våre avgangselever lykke til med årene som kommer. Tusen takk for følget, nå venter resten. Lykke til, og god sommer!