400 timer på 20 minutter

Årets aksjonsløp ble en kjempesuksess. Hver elev som løp, samlet inn like mye penger som en rikshaw-fører i Dhaka tjener på 400 timer med hard tråkking. Vi kan faktisk gjøre drøm til virkelighet i Bangladesh! Se bilder fra aksjonsløpet her.

Det var kjempestemning i skolegården på tross av regnet som truet med å sile ned. Rekordmange elever stilte til start i dette tradisjonsrike løpet, og de fleste hadde lange lister med sponsorer som hadde lovet å betale løperen noen kroner for hver runde. Når mange av deltakerne løp over ti runder i løpet av de intense tjue minuttene, skjønner vi at det blir penger i kassa.

I tillegg til pengene skapte løpet også god stemning og mye latter. Det var også en konkurranse i konkurransen om kreative innslag, og det resulterte i mye moro i feltet. Julenissen var representert, og rett bak kom en skiløper med spikerfeste i bakkene. En ”runaway bride” løp runde på runde, og det gjorde også rømlingene som hadde politiet i hælene.

Mediecrewet i aksjonskomiteen dekket det hele på grundig vis, og på elevaksjonens hjemmeside, kan du se flere bilder og filmer. Det anbefales!

Det nærmer seg aksjonsdagen, og ikke minst misjonsforedragene, så det er mye å glede seg til i dagene som kommer!