19. november, 2008

Nach Husum und zurück

Mandag 13. september starter den store aksjonsuka. I løpet av mandag, tirsdag og onsdag skal alle klassene innom auditoriet der disse fire elevene forteller om skoleprosjektet i Bangladesh. Torsdag er den store aksjonsdagen

7. november, 2008

KG-elever løser EU-problemer

Tjue nye venner fra hele Europa på ni dager. Bare snakke fransk eller engelsk i ni dager. Bare fransk mat i ni dager. Leke og diskutere i ni dager. Kunne ringe læreren sin for å få kjeks, tyggis eller annen hjelp i ni dager. Høres det greit ut? Maria, Anja og Karin fra 3B og Inger fra 3E var i Rennes i forrige uke og opplevde alt dette. Ni dager de ikke vil glemme med det første!

12. oktober, 2008

KG-lærer i Beijing-OL

OL i Beijing er for lengst over. Men TV-minnene lever. De sportsinteresserte blant oss glemmer ikke Usain Bolts verdensrekord på 100 m, herrefinalen i volleyball, norske høydepunkter som Thorkildsens gull i spyd, semifinale, finale og norsk gull i damehåndball, gulløpet til Tufte i roing, sølvløpet til Verås Larsen i padling. Hva har dette til felles? Kroppsøvingslærer Anya Sødal var på tribunen!

25. september, 2008

I Peer Gynts rike

”Har du sett den Gjendin-eggen noen gang?
Den er halve milen lang.
Hvass bortetter som en ljå.
Utenfor bræer, skred og lider,
rett nedover urder grå,
kan en se til begge sider
lukt i vannene, som blunder
svarte, tunge, mer enn tretten
hundre alen nedenunder. –

25. september, 2008

Ny rekord!

Målet for misjonsaksjonen var 1 million. Aksjonsfinalen i Storsalen avslørte at resultatet ble 1,5! Det betyr mye mer penger til mødre, barn og unge i Etiopia enn de noen hadde tenkt seg. Gratulerer og takk til alle involverte! Noen av høydepunktene under aksjonsfinalen var kåringene. Les og se bilder her

10. september, 2008

KGs elevaksjon 2008

Startskuddet har gått for årets elevaksjon på KG. Hele torsdag kommer elevene på KG til å samle inn det de kan av penger. Vi skal nemlig skape en forandring for livet for mange mennesker i Etiopia!

1 av 3 123