17.mai på KG

Velkommen til 17.mai-feiring på KG klokken 10.00. Du blir ikke alene!

Skolegården vil tradisjonen tro være stappfull av elever, foreldre, tidligere elever og mange andre andre feststemte folk klare for feiring av nasjonaldagen. Vi kan glede oss til taler og hilsener og KG Singers som er i storform. Blant alle flaggene og bunadene blir det også plass til Templet hornorkester. Det blir fest i skolegården klokken 10.00!

Dagen starter likevel mye tidligere på KG. Russefrokosten finner nemlig sted i gymsalen klokken 07.30, og fra 09.00 åpner FAU kafé samme sted. I år kan du også stikke innom det nye stillerommet vårt og se hvordan det ser ut!

KG skal også i år gå blant de bakerste skolene, i år som nummer 119. Vi regner med at toget oppløses ved Rådhuset ca klokken 14.00

Velkommen til 17.mai på KG!